Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Jälleenmyyjät
Tietosivut
Maksutavat
Checkout - Oma maksutapa kaikille
Toimitusehdot / Hupipaidat

Kiireelliset lähetykset 

Olettehan yhteydessä puhelimitse p.0400 656 443/Elina, kun tuotteellanne on kova kiire, synttärit ym. niin katsotaan sopiva toimitusaikataulu.

Emme voi valitettavasti aina vaikuttaa tuotteen nopeaan perille pääsyyn, jos emme tiedä siitä etukäteen ja samantein.

Tuote perille nopeasti ja varmasti saa meidät kaikki tyytyväiseksi :)  

 

Tällä hetkellä toimitusaikamme tuotteilla on noin 7 päivää Päivitetty 14.02.2019

Kiireelliset tarvittaessa nopeammin, muistathan mainita kiireellisyyden tilauksen yhteydessä. Kiitos!

 
ENNAKKOLASKU

HUOM. Jos valitsit ennakkolaskun, huomioithan että tilauksesi tehdään ja lähtee kun maksusuoritus näkyy saapuneena meille.

Jos et jostain syystä saanut ennakkolaskua sähköpostiisi, joka tulee heti kun tilauksesi on saapunut meille, olethan yhteydessä meihin tilaus@hupipaidat.fi tai p. 0400 656 443 / Elina,  niin tarkistamme asian.

Ennakkolasku on lasku mikä maksetaan kuin mikä muukin normaali lasku.

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa.

Yksittäiset T-paidat toimitetaan suoraan postilaatikkoonne.

Isomman lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Matkahuolto ja posti lähettävät saapumisilmoituksen matkapuhelimeesi, joten jätäthän matkapuhelinnumerosi automaatti-ilmoitusta varten.Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Hupipaidat ei vastaa postin tai matkahuollon toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle.

Toimituskulut

Tilauksiin lisäämme lähetyskuluja 5,00 euroa / lähetys.

Omalla tekstillä tilattu paita

Omalla tekstillä painettua paitaa ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Tilauksen peruuttaminen, 25 § (5.1.1994/16) 

Jos ostaja rikkoo sopimuksen peruuttamalla tavaran tilauksen ennen tavaran luovutusta, myyjällä ei ole oikeutta pysyä sopimuksessa ja vaatia kauppahinnan maksamista. Sen sijaan myyjällä on oikeus korvaukseen hänelle aiheutuvasta vahingosta 28 §:n mukaisesti.

Myyjän oikeus vahingonkorvaukseen, 28 § (5.1.1994/16)  

Jos myyjä purkaa kaupan ostajan maksuviivästyksen vuoksi ennen kuin ostaja on saanut tavaran hallintaansa tai jos ostaja peruuttaa tavaran tilauksen 25 §:n mukaisesti, myyjällä on oikeus korvaukseen niistä erityisistä kustannuksista, joita hänelle on aiheutunut sopimuksen tekemisestä ja täyttämisestä ja jotka todennäköisesti jäävät hyödyttömiksi, sekä kaupan purkamisen tai peruutuksen vuoksi aiheutuvista erityisistä kustannuksista.

Huomioi, että paketin noutamatta jättäminen ei ole lain mukainen peruutus tilauksellesi. Noutamatta jätetyistä paketeista perimme asiakkaalta tilauksesta meille aiheutuneet kulut. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kanssamme.

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika
 
Tilaukset pyritään toimittamaan 14 pv:n kuluessa tilauksestasi. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Hupipaidat ei vastaa postin toimituspäivien mahdollisista muutoksista ja niiden seurauksista asiakkaalle

Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tilaus@hupipaidat.fi . Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Omalla tekstillä tilattuja paitoja et voi palauttaa. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Väärän kokoisen tuotteen palautus/vaihto
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Vaihdamme väärän kokoisen tuotteen oikean kokoiseen, jos koko olikin aivan pielessä. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tuotteen tulee olla puhdas ja käyttämätön. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tilaus@hupipaidat.fi ja saat lisätietoja kuinka toimia. Väärän kokoisen tuotteen vaihtamisesta laskutamme 5€/lähetys. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti ja matkahuolto huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus posti- tai matkahuoltokonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta tilaus@hupipaidat.fi

- tai puhelimitse: 0400 656 443 /Elina 

 


 

Ostoskori
0 kpl
Eniten ostetut
T-PAITA OMALLA TEKSTILLÄ T-PAITA OMALLA TEKSTILLÄ
20.00€
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku